Activare cont EBSCO | SCIENCE | CAMBRIDGE


Avand in vedere situatia actuala, din cauza careia accesul in institutiile de invatamant este restrictionat, pentru a beneficia de acces mobil la resursele EBSCO, Science sau Cambridge abonate de institutia dvs., va rugam sa completati formularul de mai jos.

Contul de acces mobil este creat manual. Dupa crearea contului, veti primi un mesaj de confirmare din partea ROMDIDAC in 24-48 de ore (in functie de numarul solicitarilor, care in aceasta perioada sunt mai numeroase decat in mod obisnuit).

Contul se valideaza in urma verificarii listelor transmise de Anelis Plus, in care sunt mentionate domeniile si subdomeniile de Internet institutionale (ex. @*.ase.ro etc.) si/sau numele si adresele de e-mail non-institutionale (ex. de tipul gmail.com, yahoo.com etc.) ale utilizatorilor afiliati fiecarei institutii.

Daca dispuneti de o adresa de e-mail institutionala, va rugam sa o introduceti in campul E-mail. Pe baza acestei adrese va fi confirmata calitatea de utilizator afiliat institutiei respective.

In cazul in care folositi o adresa de e-mail non-institutionala care nu figureaza pe listele comunicate de ANELIS Plus, contul de acces mobil nu va fi validat.


ATENTIE!
- Numele de utilizator si parola pe care le alegeti trebuie sa contina intre 6 si 20 de caractere, fara spatii intre ele. Va sugeram sa folositi combinatii ale numelui si prenumelui, eventual insotite de caractere speciale, semne de punctuatie sau cifre (ex. beatrice.ionescu, beatrice.ionescu2018, ionescu.beatrice@ etc.)
- Parola aleasa trebuie sa contina minim 6 caractere, inclusiv cifre si caractere speciale (ex. #, @, &, *, %, !, ?, $).
- Parola aleasa NU trebuie sa contina cuvinte precum ebsco, ehost, pa$$word, dynamed sau admin

Dupa confirmarea contului va rugam sa accesati urmatoarele link-uri pentru autentificare: